Jurugambar
Fotographer since 1997


My name: WELCOME tarmizi Private Photo collection
My Fotopage: http://tirmidzi.fotopages.com/
About me: Jurugambar / Fotographer since 1997
last reset counter 17/02/07
dari KL... tel . +6019 225 6696 Berkhidmat kerana Allah.
20090109003245_profile.jpg
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Azzalynn Bridal D RAZ Enterprise
Latest entry:Koleksi Mini Pelamin JAN 2012 oleh AzzaLynn Bridal
Pelbagai koleksi terkini pelamin mini untuk tahun 2012 Pelbagai dekorasi mini pelamin yang menjadi idaman para pengantin atau bakal pengantin. Sesuai untuk majlis bertunang mahupun majlis nikah. Ada juga yang menggunakan untuk majlis sambut menantu @ majlis bertandang. Tak lupa untuk majlis cukur jambul dan juga khatam Al Quran. Dekorasi boleh diubah suai mengikut permintaan dan perbincangan dengan para pelanggan. Kami berusaha menjadikan impian anda satu kenyataan. InsyaAllah. *******... View this Fotopage entry
mini pelamin tunang
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
ZaminOmar Personal Photoblog
Latest entry:group photo Kursus Asas Fotografi 23/24 april 2011
--------------------------------------------------------------------------------------- KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS DENGAN ZaminOmar AGGR Photography - 23 & 24 April 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All rights reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... View this Fotopage entry
KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS
Idderes Mh
Latest entry:Aktiviti Kelas Pemulihan SK Mempagar, 2011
Salam semua, Sebagai seorang guru, saya ingin berkongsi dengan guru-guru di kelas pemulihan yang lain berkenaan dengan aktiviti sepanjang bulan Mac, 2011 yang telah saya rakamkan. Jika ada cadangan/ ulasan membina boleh e-mail kepada saya:- idd@live.com.my Salam perantauan, Idderes Mh. View this Fotopage entry
alan fisichella
Latest entry:My Little Hero - 3 Bulan
View this Fotopage entry
away 09/10
zurai sham
View this Fotopage latest entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
najwa myusuf
Latest entry:Can U meet me half way?
View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
spekey seroli
Latest entry:Pertunangan Amri & Suzana -Guo Manong
8-) Link fotopages baru http://iqbiz07.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
izad iskandar
Latest entry:France
View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Noor Farahnadiah Nurdin
Latest entry:Connemara
View this Fotopage entry
Adhadi Mohd Photography
Latest entry:Kursus Fotografi
Sila layari http://www.adhadi.com/kursus-fotografi untuk kursus-kursus fotografi View this Fotopage entry
Kursus fotografi
hanif ali
Latest entry:hasna merempit
View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
aki ika
View this Fotopage latest entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
nor zaiti
Latest entry::: Seri Perdana ( PM Residence ) Interrior Shot ::
Di tengah-tengah Putrajaya diatas sebuah kawasan yang berbukit terletaknya Sri Perdana iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. Bangunan terletak diatas tanah bukit yang membolehkan anda melihat beberapa kawasan/bangunan penting di Putrajaya Terdapat satu ruang pelantar berhadapan rumah tersebut....yang membolehkan anda melihat terus ke Masjid putrajaya dan pejabat Perdana Menteri..Kawasan kediaman ini terletak di dalam kawasan seluas kira_kira 16 hekta... View this Fotopage entry
ida norlida
Latest entry:today~
salam.. update: i'm married! with my one and only sweetheart of 10years long.....alhamdulillah... i'm pregnant..2months++ and counting.. :-> blessful~ View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Muhammad Zulhilmi
Latest entry:Edisi Kembali ke FP - Introducing my nephew, 'Aisy Nawfal!
Assalamualaikum semua.. Whoa..dah lame giler aku tak update FP aku ni..Jadi,aku kembali untuk menceriakan suasana. :-D So guys, i would like to introduce to you the new member of the Zainol family, my nephew - 'Aisy Nawfal. These pictures was shot during his birth..few months ago.Baru nak upload ni..heheh. View this Fotopage entry
haslina ghazali
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri '08
Raya tahun ni aku blk kg kelantan... seronok rasanya beraya bersama suami tercinta, ma, abah, adik-beradik n anak sedara...along balik KL sehari sblm raya sbb thn ni giliran beraya belah bangi...sempat la berpuasa ngan along n family...tp x sempat nk bergambar ngan along... View this Fotopage entry
dulu boleh jln kaki jek p pulau tu...
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
mcnods alsaufi
Latest entry:warming house party- ABG LA a.k.a Bro. Wari
entry nih adalah warming house party umah abg la... heheheh em...semua org gembira datang makan-makan kat umah abg la.... best nye... yang paling gembira bile ade kenduri ni biase ler... budak-budak la... mael plak.. belajar-belajar nak ambik gmbar.. konon le nk jadi camera man... huuhuh tiga raksasa kenit! dengan pose memasing... cik nur pon nak gak masuk dalam gambar... bersama tiga raksasa kenit... tuan rumah bersama oldies... wez pon nk enterframe same... THE OLDIES.. wez ngan cik... View this Fotopage entry
Josiane Barcick Martins
Latest entry:Aniversário surpresa da Ana Paula (Na praia)
View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
siamak jafari
View this Fotopage latest entry
Elly Dzul Photography
Latest entry:Selamat Pengantin Baru
View this Fotopage entry
KSC Photography Club
Latest entry:September theme - Brilliant Explosion
Congratulations to the following winners of our September's monthly theme contest which was Brilliant Explosion. 1st place Untitled 2 by Chew, Lennie C SITI-ITSPS 2nd place Alien Eyes by Loo, Kien-Seong SITI-ITIBDB5 3rd place Untitled 1 by Lee, Gary SITI-ITGFASD View this Fotopage entry
03. Untitled 1 - Lee, Gary SITI-ITGFASD
MUHAMMAD MUHSIN IDRIS
Latest entry:Pasar Tani MEGA - FAMA - Shah Alam
Shah Alam .... tepi stadium .... depan tesco. Nasrul, frozen food enterpreneur ... sesapa na cari dia, ni link to his frenster ... leh tinggal msg kat situ. http://profiles.friendster.com/4961275 View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Hasta Pronto
Latest entry:mesra.net
View this Fotopage entry
ima anm
Latest entry:Ummu Nurwidad
View this Fotopage entry
papan zz
Latest entry:how it's made
Artwork di bawah ni dihasilkan 100% menggunakan Photoshop. Required no drawing skill. Tutorial akan menyusul kemudian. http://www.papanzz.com View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
HarOkO HaNaMicHi
Latest entry:Grey's Anatomy Syndrome!
:-) View this Fotopage entry
dah 20 taon upanya UUM neh..
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
Ahmad Safri Yusop
Latest entry:New Year...
Assalamualaikum and happy new year all. A lot happened in the last 365 days of 2007, and I learnt a lot from a lot of people. Met quite a few great ones. Learnt more of photography, more about business, and more important more about life. So this year I made a new resolution :- - to be a better photographer to my clients - to be a better business person - to be a better peer/colleague - to be a better son - to be a better friend I can feel that this year is going to be interesting, so...cross... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Yus Vogue Bizz
Latest entry:The Big Annoucement
Salam readers and visitors of My Bizz Fotopages Wah..dah lama betul tak update this fotopages. Since now am too busy with my Blog, so I have decided to switch 100% to http://yusvoguepink.blogspot.com(my Blog)/http://yusvoguebizz.blogspot.com(BizzBlog). Kalau anda ingin tahu lebih lanjut tentang my Make Up Thingy - price... range... etc. Sila2 la YM kita or just go to my http://yusvoguebizz.blogspot.com(BizzBlog) ok (akan di update very..very soon)... Semoga bertemu lagi... Insyallah. Wassalam. ... View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
anne arin
Latest entry:Cameron Highland
Great time at Cameron! :-> View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
i am slaveofAllah
Latest entry:musim main wau/kenangan 8 bulan didalam dunia fotografi
lokasi : Berhampiran SMUA Darul Aman, Kok Lanas, Kelantan. Masa : 6.30pm-7.05pm Aktiviti : Bermain Wau. oghe kelate panggil wa...oghe luwa panggil layang-layang. panggiley lain tapi bendo samo jah... maso kecik-kecik kawe minak jugok main wa ni. kawe ingat lagi maso kecik-kecik kawe main wa kikik jah takdok la nok main wa bule sebab tork gheti nok buwak. loning kawe ni jong kelih jah.. loning dekak rumoh kawe sewo tengoh dok gilo main wa. kawe ambik gambar ni nok bui adik kakok pakat kelih.... View this Fotopage entry
utusan malaysia 15-02-2007
yana hamzah
Latest entry:TaMaN rEkReAsI EmPaNgAn KlAnG gAtE
kami pi ber4 jer...past puas mandi manda wat rombongan ke jusco lak...cam behse la pompuan shoppingggggggggggggg View this Fotopage entry
mastika katniss
Latest entry:psycho!
View this Fotopage entry
haNi TPG
Latest entry:when boredom strikes (:
View this Fotopage entry
i was drunk. lol.
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Ahmad Fakhrul Rozy
Latest entry:Graduasi Chuck!
View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
Rosmayni Jamali
Latest entry: Skin'chantoNewCastle
Perjalanan jauh dari sekinchan ke kota bharu- selama 7jam. macam2 kami pelajari selama 3hari2malam.. LOL View this Fotopage entry
teman2..
Rahim Yusof
Latest entry:Visitors from Zambia....
A day trip to Putrajaya View this Fotopage entry
kuzer khairazi
Latest entry:Again...when will my reflection show who i am inside
Who is the girl i see, standing straight back at me, Why is my reflection someone i dont know, some how I cannot hide who i am though i've tried When will my reflection show who i am inside.... When we talked about reflection,Mulan would pop up in my mind.Because there are so many reflection in hers that exactly the way it reflects on us... View this Fotopage entry
Again..reflection
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
Khairul Hafiz SF
Latest entry:Novel "Lagukan Senandung Itu"
BLURB Perjalanannya mempelajari seni gendang tidak mudah. Dia terpaksa melalui jalan berliku, apatah lagi dengan fizikal dirinya seorang wanita. Persepsi masyarakat terhadap wanita dalam permainan tradisional itu tidak menyebelahinya. Begitu pun Fatimah tetap dengan hasratnya untuk mendalami ilmu gendang. Dia sanggup bertualang untuk mencari guru di tempat lain bagi menajamkan ilmunya. Bukan itu sahaja, ketika perusahaan gendangnya dikhianati sehingga syarikatnya hampir disingkirkan, dia masih m... View this Fotopage entry
pasukan gendang
ixora ayuna
Latest entry:PULAU LANG TENGAH, TERENGGANU
View this Fotopage entry
luz macia
Latest entry:happy new year
happy new year.. see ya at http://yiyani.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
akbass style
Latest entry:start it
everything gonna be alright like starting with a perfect breakfast. it's the start of the days with my sweet, , one step ahead for a happy moment. . anyway, her camera is Minolta Sweet. but she's sweeter than that camera, sugar, icecream, , , anything on earth. i love you honey, hidy ;-) View this Fotopage entry
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
Suraya Albakri
Latest entry:Day 18
View this Fotopage entry
yana harliana
Latest entry:AIN ZUHAYRA
Permata hati aku ngan hubby yg sulung. View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
mr gbum
Latest entry:.: several pics :.
both of us share common interest;eat... +she loves chicken wings :-> +me crazy for garlic bread :-> +but we both lurve pizza... :-> :-> :-> now shes back to her home town...abis akuh nak melantak ngan sape? :-( View this Fotopage entry
Pinky Salazar
Latest entry:HOW COLORS AND FLOWERS ADDS BEAUTY TO OUR LIFE
;-) HELLO EVERYONE!!! ;-) First of all i would like to thank you all for visiting my fotopage.... i truly appreciate it very much!!! :-D Today i would like to share with you some of my photo creation, this is a combination of flowers being grouped with your favorite photo_ it is another form of art technique_how you can combine two different object together in two different situation _(these are made up of two different shots) ...you collage them together or merge them into one to b... View this Fotopage entry
a photo merge with these lovely orchids_in bright shade
Arman Zakariah
PLEASE VISIT http://www.dreamy-studio.com FOR MORE UPDATES. View this Fotopage entry
Shy Lenze
Latest entry:Hi there....
It was very long vacation(update) for me indeed. So for the bloggers(friends) that always looking for new sight in here....i am deeply ask for forgiveness. It was really hectic and right now i really have no time for myself as before. And frankly speaking, even the internet i hardly search nowadays. So, the latest news...that i'm working right now but not in high position...just working to earn money to support myself next time (Insyaallah) for continuing back my delayed study. Hopefully I can manage to... View this Fotopage entry
Azhar Abdul Razak
Latest entry:AZRA's Fotopages berpindah ke dot net sendiri
Pengumuman: Maaf ...... Sudah pindah ke http://azharrazak.net memandangkan kat sini dah tak berapa sesuai dan kami sekeluarga tidak mahu terlibat dalam dakyah 'mereka' ini. Moved to http://azharrazak.net View this Fotopage entry
Zurin Zubir
View this Fotopage latest entry
seman semah
View this Fotopage latest entry
Princess Norieyza
View this Fotopage latest entry
cHeeCa ZacHarY
View this Fotopage latest entry
Pray for Palestinian
Latest entry:Moving Out! Fotopagesl !!!
Click here. Show your support. http://www.amanpalestin.org/ Pray for Palestinian. Teruskan singgah di http://hadiena.wordpress.com/. View this Fotopage entry
noname noname
Latest entry:Fotopages ini DITUTUP/ This fotopages is CLOSED
Ditutup buat selamanya.. Closed for good... Good luck and cheers. Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Tel Aviv - Tel Aviv - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016